keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Suunnitelma

Aluksi täytyy suunnitella tulevia toimintoja. Tässä suunnitelma!


Dyykkaus on ollut jo pitemmän aikaan harkinnassa ja vähän esimakua olemme jo saaneet. Tähän asti dyykkaus on ollut hylättyjen vaatteiden ja huonekalujen löytämistä sekä muutama sukellus Lidlin biojäteastiaan. Aloittaminen on vaikeaa, koska kukaan ei kerro minne pitää mennä vaan dyykkauspaikat pitää löytää itse. Dyykkaus on siis aikeissa, tosin vuodenaika pitää ottaa huomioon. Jäätelöä? Paikkojen katsastaminen on ohjelmassa ensi viikolla tai ainakin tämän kuun aikana.


Askartelu on kivaa, mutta välillä ideat meinaavat loppua, kun ei kuitenkaan haluaisi tuottaa tarpeetonta pikkusälää nurkkiin pyörimään, vaan tehdä käsillä jotain tarpeellista tai edes hauskaa. 


Kirppariostot ovat molempien harrastus, mistä pääseekin aasin sillan kautta seuraavaan eli 
Kotikirppis ja Säästäminen; ÄLÄ MENE KIRPPARILLE! Rahat ovat vähissä joten kirpparillekaan ei vähään aikaan olisi asiaa. Onneksi vanhoilla kirpparilöydöilläkin pääsee alkuun, kun alamme stailata julkkiksille uusia kierrätettyjä lookkeja. 
Kotikirppikselle kutsutaan (lähi)tulevaisuudessa kavereita vaihtamaan itsellä käyttämättä jääneitä vaatteita ja muita asioita. 

1 kommentti: